top of page
Camera-foto-november-2022-Memoriesbyelise-16.jpg

'Samen met jullie een herinnering maken tijdens een fotoshoot vind ik het leukste en het mooiste wat er is!'

Camera-foto-november-2022-Memoriesbyelise-25.jpg

Hi there!

Super leuk dat je meer wilt weten over de persoon achter de camera! Aangenaam, Elise Lommers, 18 jaartjes jong en woonachtig in Sliedrecht. Inmiddels fotografeer ik al weer 4 jaar, en mocht ik al heel veel lieve en leuke mensen ontmoeten! En voor het eerst sinds dit jaar fulltime! Daarnaast vind ik het super gezellig om met vriendinnen af te spreken en te kletsen of te shoppen, dus daar maak ik dan ook gewoon tijd voor! 

Samen met jullie een herinnering maken tijdens een fotoshoot vind ik het leukste en het mooiste wat er is! En nee, het worden niet allemaal statische foto’s, maar juist vooral heeel veel spontane foto’s!
 
Tijdens de fotoshoot doe ik gewoon lekker met jullie mee; met voetballen, rondjes rennen. En ondertussen schiet ik ook nog mooie plaatjes, zodat jullie  een onvergetelijke dag hebben en daarnaast ook nog eens mooie foto’s. Want het is toch het meest leuk dat je na een paar jaar kunnen zien hoe gek jullie op elkaar waren... En ja, voor alle mama’s, wees gerust, er komt ook echt een foto waar jullie allemaal in de lens kijken, naast alle spontane foto’s!
Heb je er al zin in gekregen?

Het lijkt mij super gezellig om jou voor mijn lens te zien!!

Liefs Elise

bottom of page